TunnelmaDuuni – Inspiroidu valosta!

Heitä hyvästit tylsille työtiloille ja luo inspiroiva työympäristö vuokrattavalla tunnelmavalaistuksella!

Valaise toimistosi vastaanotto, ruokala tai vaikka neuvottelutila ja luo tunnelmallinen ilmapiiri valaistusratkaisulla, joka yhdistää tyylin ja helppokäyttöisyyden. Unohda kalliit ja kiinteät investoinnit, sillä tarjoamme tilaasi tilapäisen ratkaisun, joka nostaa toimiston tunnelmaa hetkessä – juuri niin pitkäksi aikaa kuin haluatte. Energiatehokkaat LED-lamput pitävät myös huolen yrityksen ympäristöystävällisyydestä.

Tilaan räätälöity tunnelmavalaistus sulautuu saumattomasti toimistoympäristöön, ja helppokäyttöiset säätimet antavat sinulle täyden hallinnan valaistuksen ilmeestä.

Anna toimistollesi uusi valovoimainen ulottuvuus ja vuokraa tilaan räätälöity tunnelmavalaistus – tehokas ratkaisu työpaikkasi inspiraatioon ja viihtyvyyteen!

Ole tunnelmanluoja ja päätä värisävyt itse

Valitse värisävyt ja valoteho työpäivän tarpeisiin ja After Work:stä näyttäviin asiakastapahtumiin. LED-valaistus on muunneltavissa ja helppo asentaa erilaisiin tiloihin. Se ei ainoastaan luo visuaalista iloa, vaan myös edistää työhyvinvointia ja työssä jaksamista.

Valovuokraan sisältyy helppokäyttöinen valo-ohjain, jolla vaihdat nopeasti tunnelman tyylistä toiseen.

Suunnitellaan loistava työympäristö

Alk. 4kpl valoja + valo-ohjain = 200€/kk

(Suosituin kokonaisuus kuukausitilauksella. Hintaan lisätään alv. 24%.)

Vuokraa päiväksi, kuukaudeksi tai vaikka vaan toistaiseksi

Valojen määrä ja vuokra-ajan kesto voidaan räätälöidä ja suunnitella täysin toiveiden mukaan. Suunnittelusta, asennuksesta ja laitteiden poisnoudosta ei veloiteta erikseen, vaan maksat vain pelkästä valovuokrasta. Mahdolliset lisätarvikkeet, telineet ja kiinnikkeet räätälöidään aina tilaan sopivaksi.

Hintaan sisältyy aina opastus valojen käyttöön sekä jatkuva päivystys ongelmatilanteiden varalta.


Pyydä tarjous tai ilmainen suunnittelupalaveri


Jaa tämä sivu somessa: