DJ juhliin

Ohjelmaa, musiikkia ja tanssia juhliin, syntymäpäiville, valmistujaisiinDJ-palvelut >> DJ juhliin, syntymäpäiville tai valmistujaisiin

DJ juhliin, syntymäpäiville tai valmistujaisiin

DJ luo näyttävät puitteet juhliisi ja saa juhlijat viihtymään ja tanssimaan.

Musiikkia synttäreille, valmistujaisiin, juhliin, yksityistilaisuuteen, kumminkaiman kissanristiäisiin…? Juhlia on monenlaisia ja monen kokoisia. Taitava DJ osaa mukautua jokaiseen juhlaan, ja tietää miten juhlijoita viihdytetään ja tanssitetaan tilanteen mukaan. Uusimmat listahitit sekä nostalgiset klassikot pakottavat juhlakansan tanssilattialle.

Erilaiset puheet sekä esitykset hoituvat kätevästi langattoman mikrofonin, ison valkokankaan sekä ammattilaistason äänentoiston avulla. Tunnelmavalaistuksella juhlatilasta saa alkuiltaan juhlavan ja näyttävän. Myöhemmin juhlatilaan saadaan oikea juhlatunnelma discovalaistuksella. Sopiva laitteistoratkaisu löytyy varmasti jokaiseen juhlatilaan ja budjettiin.

Tilanteen mukaan hoidetaan myös taustamusiikki sellaisiin juhliin ja tilanteisiin, joissa musiikki on vain tunnelmanluoja. Näin vieraat pääsevät nauttimaan yhdessäolosta ja rennosta musiikista. DJ:n soitanta on aina iloista, varmaa ja tyylikästä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

DJ:n hintaan kuuluu aina henkilökohtainen palvelu

Juhlatilaisuuden kulku ja musiikkitoiveet käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa. Hintaan vaikuttaa juhlatilaan tarvittava äänentoisto ja valaistus. DJ-palveluiden toiminta-alue kattaa koko Suomen. Pääkaupunkiseudulla erillisiä matkakuluja ei veloiteta.

Ota yhteyttä!

DJ palvelut yritysjuhliin tapahtumaan ja tilaisuuteen
Monipuoliset valaistusratkaisut erilaisiin tilaisuuksiin
DJ-palvelut tilaisuuteen tapahtumaan juhlaan syntymäpäiville
DJ avajaisiin messuille lanseeraukseen tupareihin ja kick-offeihin
DJ taustamusiikkia tunnelmavalaistus discovalaistus ääntä musiikkia ja valoa
DJ palvelut Helsinki Esopo Vantaa Kirkkonummi Sipoo Porvoo Lohja Nummela Uusimaa
Ohjelmaa musiikkia juhliin tapahtumaan tilaisuuteen PK-seutu
Ohjelmaa musiikkia tanssia juhliin synttäreille dj syntymäpäiville
Jaa tämä sivu somessa: