DJ-palvelut selkeällä hinnoittelulla kaikkiin tilaisuuksiin

Laadukkaat DJ-palvelut moniin eri tapahtumiin

DJ on tilaisuuden musiikin sisällön suunnittelija ja tunnelmanluoja. DJ:n tehtävänä on huolehtia tilaisuuden etenemisestä ja yleisön viihtymisestä musiikin avulla. Ammattitaitoinen DJ varmistaa tapahtumien sujuvan toteutuksen tilasta ja yleisöstä riippumatta. Onnistuneet juhlat syntyvät hyvällä suunnittelulla ja yhteistyöllä. DJ-palvelun hinta määräytyy soittoajan ja tarvittavan laitteiston mukaan.


DJ häihin

DJ häihin


Hää-DJ huolehtii yleisön viihtymisestä taustamusiikilla ruokailun ja muiden ohjelmanumeroiden välillä. Hyvä tilannetaju ja nopea reagointi muuttuviin tilanteisiin, takaa sujuvan ja katkeamattoman illan kulun. DJ soittaa ennalta sovitut häävalssit ja tanssit sekä toteuttaa myös muut musiikkitoiveet juhlan aikana. Erilaiset puheet sekä esitykset hoituvat kätevästi langattomien mikrofonien avulla sekä ammattilaistason äänentoistolla.

Tutustu häädj palveluihin

DJ yrityksen juhliin

DJ pikkujouluihin ja muihin yritysjuhliin


DJ yrityksesi pikkujouluihin, cocktail-tilaisuuteen, avajaisiin, kesäjuhliin, kick-offeihin tai vaikka seminaareihin. Tilaisuuteen voidaan räätälöidä juuri oikea kokonaisuus teemaan sopivalla taustamusiikilla ja valaistuksella. DJ luo yrityksesi tilaisuuden teemaan sopivan tunnelman.

DJ-palvelut yrityksille ja yhteisöille

DJ juhliin, syntymäpäiville tai valmistujaisiin

DJ juhliin, syntymäpäiville tai valmistujaisiin


Taitava DJ osaa mukautua jokaiseen juhlaan, ja tietää miten juhlijoita viihdytetään ja tanssitetaan tilanteen mukaan. Uusimmat listahitit sekä nostalgiset klassikot pakottavat juhlakansan tanssilattialle. Tilanteen mukaan hoidetaan myös taustamusiikit sellaisiin juhliin ja tilanteisiin, joissa musiikki on vain tunnelmanluoja. Näin vieraat pääsevät nauttimaan yhdessäolosta ja rennosta musiikista.

Lue lisää juhla-DJ palvelusta

DJ yökerhoon DJ klubille DJ ravintolaan

DJ klubille tai ravintolaan


Monissa ravintoloissa, yökerhoissa ja vuokratiloissa saattaa olla äänentoistolaitteet ja discovalaistus jo valmiina, mutta niiden käyttäjä joudutaan tilaamaan erikseen esimerkiksi yksityistilaisuuteen. Kokenut DJ hoitaa varmalla ammattitaidolla klubikeikat ja toimittaa juhlapaikan varanneelle juuri sellaisen ohjelmiston kuin on toivottu. DJ-palveluun kuuluu DJ, musiikki ja musiikkisoittimet. Mahdolliset äänentoisto- ja valolaitteet on tilattavissa erikseen.

DJ-palvelut klubeille ja ravintoloille

Jaa tämä sivu somessa: