Villa Haka

HUOM! Juhlatilan vuokrausmahdollisuus ei ole enää varmaa kiinteistön omistusvaihdoksen takia (1.3.2024).

Lähellä Helsingin keskustaa, linnamainen miljöö, merinäköala, saunaosasto, omat ruoat ja juomat. Mikäli laitoit kyllä -ruksin jokaiseen kohtaan, olisi Villa Haka kuin sinua varten rakennettu.
Villa Haka on toiminut rakennusliike Hakan edustustilana vuosina 1987-1998. Juhlatila rakennettiin Eliel Saarisen suunnitelmien pohjalta. Sen persoonallisesta juhlakerroksesta avautuu kaunis merimaisema ja alakerrasta löytyy saunaosasto, jossa on kaksi saunaa ja erillinen takkahuone.
Sivun alalaidassa olevalla videolla havainnollistetaan Villa Hakan pohjarakennetta sekä näytetään, miten tunnelmavalaistuksella ja pienellä discovalaistuksella saadaan upeasta juhlatilasta entistäkin näyttävämpi! Villa Hakassa voi myös käyttää savukonetta, jolla upeat discovalonsäteet saadaan tyylikkäästi näkyviin.

Monipuolinen juhlatila

Villa Haka tarjoaa vuoden ympäri häikäisevän kauniit merimaisemat Munkkiniemen rannassa, vain kivenheiton päässä Helsingin ydinkeskustasta.
Tilan juhlasali on myös yksi Helsingin näyttävimmistä juhlapaikoista. Kaartuvan salin toinen seinusta on lattiasta kattoon lasinen, joka avaa upean merinäköalan koko juhlasaliin. Toinen salin seinustoista koostuu paksusta ja komean jylhästä kiviseinämästä.
Juhlatilan aula on myös oiva tila järjestää cocktail-tunti tai jättää alue rennoksi lounge-alueeksi. Alakerran sauna- ja takkatilat eivät varmastikaan jätä ketään kylmäksi ja tiloja löytyy myös esimerkiksi esiintyjien takahuonetta sekä tavaroiden säilyttämistä varten.
Lisätietoja Villa Hakasta voi lukea osoitteesta http://www.saasicatering.fi/villa-haka.

Juhlavalaistus teeman ja tunnelman mukaan

Olipa kyseessä sitten punaista koristelu vaativat rapujuhlat tai vaikka hääjuhlat, joiden teemaväreinä olisivat kulta ja valkoinen, saadaan tunnelmavalaistuksella helposti luotua oikeanlainen värisävy juhlien teemavärien mukaan. Valaistuksessa kannattaakin hyödyntää esimerkiksi pöytäkukkien sekä pöytäkoristeiden värisävyjä, jolloin teemasta ja juhlatilasta saadaan yhtenäisen tyylikäs.
Katso sivun alareunasta esittelyvideo miten tunnelmavalaistus muuttaa koko Villa Haka -juhlatilan ilmettä.

Ammatti-DJ tietää mitä juhlatila vaatii

Vaikka juhlapaikalta saattaakin löytyä ”äänentoistolaitteet” jo valmiiksi, tarkoittaa tämä valitettavan usein ainoastaan kokousäänentoistoa. Ammattitaitoinen DJ osaakin kartoittaa juhlatilan vaatimukset ja pystyy ehdottamaan juuri sopivaa äänentoistolaitteistoa asiakkaan toiveet ja tilaisuuden tarpeet huomioiden.
Kuten myös Villa Hakassa, pro-tason äänentoistoa saatetaan tarvita koko juhlasalin lisäksi myös aulassa sekä ulkoterassilla.

Jaa tämä sivu somessa: