Ulko- ja julkisivuvalaistus

Tilaisuuksia sekä tapahtumia suunniteltaessa usein miettii, miten tilaisuudesta saisi uniikimman ja enemmän huomiota herättävemmän. Yhtenä loistavana keinona on käyttää tilaisuudessa ulko- ja julkisivuvalaistusta. Yksityistilaisuuksiin saadaan valaistuksella lisättyä enemmän juhlatunnelmaa, kun vieraiden ”wau!” -reaktio syntyy jo juhlapaikalle saavuttaessa.

Herätä asiakkaiden mielenkiinto

Ulko- ja julkisivuvalaistus toimii erinomaisena houkuttimena ohikulkeville asiakkaille. Valaistus sopii etenkin erilaisten avointen asiakastilaisuuksien yhteyteen tai vaikka alennusmyyntiin, jolloin asiakashankinnan tarve on suurinta. Tehokkaalla ulko- ja julkisivuvalaistuksella erotutaan selkeästi muista vierellä olevista rakennuksista. Tämä toimii nerokkaana keinona kiinnittää potentiaalisten asiakkaiden huomio ja lisää näin kiinnostusta yrityksen tuotteita kohtaan.

Monipuolinen ja säänkestävä laitteisto

Käytettävissä on yhteensä 8 kappaletta ulkokäyttöön tarkoitettuja säänkestäviä ja tehokkaita led-valaisimia, jotka voidaan levittää jopa 100 metrin matkalle tai käyttää yksittäin. Valot hyödyntävät modernia RGBW-tekniikkaa (red, green, blue, white), joten niitä yhdistämällä voidaan valita mikä tahansa väri tilaisuuden ja teeman mukaisesti. Värisävyt ovat myös täysin tasaisia, joten valitussa värissä ei ole lainkaan muita häiritseviä värisävyjä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jaa tämä sivu somessa: