Poliisien kesäkoti


Mikäli etsit perinteikkään tyylikästä juhlatilaa meren rannalta, mutta samalla läheltä Helsingin keskustaa, on Poliisien kesäkoti mitä parhaimpia vaihtoehtoja.

Isoon juhlasaliin sekä pienempään kokoustilaan jaettu juhlatila antaa mahdollisuudet järjestää hyvinkin suuret juhlat jopa 180:lle vieraalle tilasta tinkimättä.

Sivun alalaidassa olevalla videolla havainnollistetaan hieman Poliisien kesäkodin pohjarakennetta sekä näytetään miten tunnelmavalaistuksella sekä pienellä discovalaistuksella saadaan tehtyä upeasta juhlatilasta entistäkin näyttävämpi!

Poliisien kesäkoti

Poliisien kesäkoti tarjoaa asiakkailleen tilat juhla- ja kokouskäyttöön merellisessä tunnelmassa Lauttasaaren Länsiulapanniemellä. Meren rannalla sijaitsevat tilat ovat oivalliset niin häiden, perhejuhlien kuin erilaisten yritystilaisuuksien järjestämiseen. Poliisien kesäkodilla ei ole anniskeluoikeuksia, joten tilaan saa tuoda omat alkoholijuomat ja ruoat.

Isossa salissa käytössäsi on perinteinen esiintymislava ja molemmat salit on varustettu videotykillä, valkokankaalla, kokous-äänentoistolaitteilla, LAN- sekä WLAN-yhteydellä.

Rannalta löytyy myös sauna, joka on vuokrattavissa erikseen. Upeat rantakalliot soveltuvat myös loistavasti lokaatioksi valokuvaukselle.

Lisätietoja Poliisien kesäkodista voi lukea osoitteesta www.poliisienkesakoti.fi.

Juhlavalaistus muuttaa tilan ilmettä

Poliisien kesäkoti on hyvin valoisa juhlatila pitkin vuotta. Juhlasalin valkoiset seinät soveltuvat silti erinomaisesti tunnelmavalaistuksen käyttöön, jolloin seinät voidaan valaista juuri oikealla teemaan sopivalla värisävyllä. Tilasta löytyy myös kiitettävästi pistorasioita, joten myös omien juhlavalojen ripustaminen on vaivatonta.

Katso sivun alareunasta esittelyvideo miten tunnelmavalaistus muuttaa koko Poliisien kesäkoti -juhlatilan ilmettä.

Huippu äänentoisto takaa onnistuneet juhlat alusta loppuun

Isosta juhlasalista löytyy äänentoistolaitteet, mutta nämä ovat lähinnä tarkoitettu vain puhe- ja kokousäänentoistoa varten. Juhlasali on myös todella avara, joten siksi kannattaakin tilata erikseen isommat äänentoistolaitteet.

Ammattilaistason äänentoisto bassokaiuttimineen takaavat juhlien onnistumisen alkuillan taustamusiikista loppuillan tanssilattian tärisyttämiseen saakka. Isommilla äänentoistolaitteilla saadaankin siis huomattavasti enemmän bassontoistoa illan tanssilattiaa ajatellen. Näin puolestaan äänenvoimakkuus voidaan säilyttää vielä mukavan inhimillisellä tasolla ilman matalien äänien puuttumista. Yleensä juuri tuntuva basso on ollut se, joka innostaa ihmiset nousemaan tuoleiltaan ylös tanssilattialle.

Jaa tämä sivu somessa: