Ammattilaistason äänentoisto- ja valolaitteisto

Laadukas

Käytössä olevilla äänentoisto- ja valolaitteilla voidaan järjestää erilaisia ratkaisuja moniin eri tapahtumiin ja tilanteisiin. Laitteisto on nykyaikainen ja erittäin luotettava, eikä vaativammatkaan tilat aiheuta ongelmia. Kaikki valot ovat LED-tekniikkaa, joten kuumenemis- tai palovaaraa ei synny.

Äänentoisto- ja valolaitteisto ovat hyvin helposti muunneltavissa, joten suunnitellaan yhdessä juuri oikeanlainen laitteistopaketti juhliinne. Kysy lisää laitteistojen ominaisuuksista yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä!


Pienet äänentoistolaitteet

Tehokkaat, mutta samalla pienet kaiuttimet soveltuvat muun muassa puheiden pitämiseen ja taustamusiikkiin alle 100 henkilön tilaisuuksiin.

Pienet äänentoistolaitteet

Isot äänentoistolaitteet

Huomaamattomat ja tyylikkäät äänentoistolaitteet, joilla voidaan helposti kattaa ison juhlatilan äänentoistotarpeet. Isot äänentoistolaitteet sopivat niin puheiden pitämiseen kuin tanssilattian tärisyttämiseen. Mikserin monipuoliset liitännät helpottavat omien laitteiden, kuten kannettavan tietokoneen, videotykin tai puhelimen kytkemistä äänentoistolaitteisiin. Myös mahdolliset muut esiintyjät voivat kätevästi liittää laitteensa samaan mikserivahvistimeen.

Isot äänentoistolaitteet

Tunnelmavalolaitteet

Tunnelmavalojen väri voidaan asettaa halutun teemavärin tai esimerkiksi kattauksen mukaan. Illan pimentyessä, ne toimivat myös discovalaistuksena koko juhlatilalle valaisten seinät ja katon eri väreinä musiikin tahdissa. Pienet ja LED-tekniikkaa hyödyntävät lattiavalot luovat juhlagaala -henkisen tunnelmavalaistuksen tilaan kuin tilaan. Vähäisen virrankulutuksen ansiosta, ne eivät myöskään kuumene lainkaan.

Tunnelmavaloja voidaan käyttää moneen eri tarkoitukseen tilojen valaistuksesta aina bändien ja esiintyjien valaistamiseen.

Katso video tunnelmavaloista:

 

DJ palvelu Espoo Helsinki Vantaa Kirkkonummi Uusimaa
DJ häihin
DJ häihin
DJ häihin

Pienet discovalolaitteet

Pienet discovalolaitteet soveltuvat pieniin tilaisuuksiin, joissa käytettävissä oleva tila on hyvin rajallinen. Pienestä koosta huolimatta, tehokkaat LED-valot luovat upean väriloiston musiikin tahdissa.

Pieniä discovalolaitteita voidaan käyttää myös esityksissä ja bändien taustavaloina, kuten kuvassa.

DJ juhliin, synttäreille tai valmistujaisiin
Ohjelmaa musiikkia tanssia juhliin synttäreille dj syntymäpäiville
DJ häihin
Ohjelmaa musiikkia tanssia juhliin synttäreille dj syntymäpäiville
Ohjelmaa musiikkia tanssia juhliin synttäreille dj syntymäpäiville pienet discovalolaitteet

Isot discovalolaitteet

Isoilla discovalolaitteilla saadaan näyttäviä valoefektejä nostattamaan hieman isommankin tanssilattian tunnelmaa. Valoskannereilla voidaan myös heijastaa erilaisia kuvioita kattoon, seinille tai lattialle elävöittämään tilan ilmettä. Tyylikkään valkoiset peitekankaat peittävät valotelineet sekä dj-pöydän, mikä mahdollistaa siistin ja valaistuna tunnelmallisen asettelun laitteistolle.

Valoista ja niiden valosäteistä saadaan täysi hyöty esille, kun ilmaan laitetaan savukoneen avulla kevyesti utua. Savukoneen neste on täysin turvallista ja vaaratonta. Käytettävä neste on vesipohjainen, joten se ei myöskään jätä tilaan öljyisiä pintoja. Ainoastaan herkimmät palohälyttimet tai savuilmaisimet saattavat reagoida liialliseen savuun. Siksi kannattaakin kysyä tilan yhteyshenkilöltä, mikäli hälyttimet saisi pois päältä tilaisuuden ajaksi.

Katso video discovaloista:

 

DJ häihin juhliin tapahtumiin
DJ häihin
DJ palvelut yritysjuhliin tapahtumaan ja tilaisuuteen
häädj tiskijukka dj häihin pikkujouluihin tilaisuuteen seminaariin messuille dj-palvelut

Ulko- ja julkisivuvalaistus

Käytettävissä on yhteensä 8 kappaletta ulkokäyttöön tarkoitettuja säänkestäviä ja tehokkaita led-valaisimia, jotka voidaan levittää jopa 100 metrin matkalle tai käyttää yksittäin. Valot hyödyntävät modernia RGBW-tekniikkaa (red, green, blue, white), joten niitä yhdistämällä voidaan valita mikä tahansa väri tilaisuuden ja teeman mukaisesti. Värisävyt ovat myös täysin tasaisia, joten valitussa värissä ei ole lainkaan muita häiritseviä värisävyjä.

DJ dj-palvelut ip65 julkisivuvalaistus led rgbw ruoto spot tunnelmavalaistus ulkovalaistuss

Videotykki ja valkokangas


Epson EH-TW5200 -videotykki

Valoteho: 2000 lumenia
Tarkkuus: Full HD 1080p, 1920 x 1080
Liitännät: 2 x HDMI, USB 2.0, komposiittitulo, RCA audio-tulo, RS-232C, VGA-tulo, 3,5mm audio-lähtö


Leinwand Tripod 135″ -valkokangas

Heijastuspinnan mitat: 135″, 240 x 240 cm
Kuvasuhde: 1:1

Muu laitteisto

Muu laitteisto


Pioneer DDJ-SR -midicontrolleri
Pioneer DDJ-SX -midicontrolleri
Numark Mixtrack Pro -midicontrolleri
Martin Magnum 650 -savukone
Stairville NH-30 -savu/usvakone
2kpl The T.Bone TWS -langaton mikrofoni
3kpl Behringer XM1800S -johdollista mikrofonia
Stairville DMX-Master MKII valo-ohjain

Muu laitteisto

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jaa tämä sivu somessa: