Husulan Vintti ja maalaisromanttiset häät

Keskellä rauhallista ja kaunista maalaismaisemaa sijaitsee Husulan Vintin juhlatila. Tyylikkäästi remontoitu vanha navetta tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Juhlatila on myös omiaan jopa sadan hengen hääjuhlille.

Sivun alalaidassa olevalla videolla havainnollistetaan hieman Husulan Vintin pohjarakennetta sekä näytetään miten tunnelmavalaistuksella saadaan tehtyä upeasta juhlatilasta täydellinen!

Husulan Vintti

Husulan Vintti on maalaisromanttinen juhlatila, joka on kunnostettu vanhasta navetasta ja rehuvintistä nykyiseen käyttötarkoitukseensa. Husulan Vintti sijaitsee Iitin Vuolenkosken kylässä, Lahden läheisyydessä. Tila koostuu kahdesta kerroksesta, jossa juhlatilan alakerrasta löytyvät eteisaula, baaritiski sekä saniteettitilat. Yläkerran juhlatilaan pääsee myös takaa löytyvää luiskaa pitkin. Läheltä löytyy myös Vierumäen urheilukeskus, jota juhlavieraat voivat hyödyntää majoittumiseen.

Lisätietoja Husulan Vintistä voi lukea osoitteesta www.husulanvintti.fi.

Monipuolinen laitteisto takaa täydellisen kokonaisuuden

Juhlatilassa vietettiin talvihäitä, joten tunnelmavalojen värisävyksi valittiin alkuiltaan mahdollisimman neutraalin vaalea väri. Tämä auttaa myös hääkuvaajien työtä kuvien jälkikäsittelyssä, kun valkotasapaino säilyy oikeana, eikä salamavaloa tarvitse välttämättä käyttää lainkaan. Häätanssin aikana valoja kannattaa myös pitää mahdollisimman neutraaleina, jotta ihmisten kasvot ja puvut eivät värjääntyisi luonnottoman värisiksi tärkeimpiin valokuviin. Valoja ohjataan erillisellä valo-ohjaimella, joten tanssilattian auetessa, voidaan valot laittaa suoraan lennosta vilkkumaan ja vaihtamaan väriä musiikin tahdissa. Näin koko juhlatilasta saadaan yksi iso tanssilattia, eikä erillisiä discovaloja välttämättä tarvitse, mikäli tunnelma halutaan pitää tyylikkään minimalistisena.

Äänentoistoksi valittiin isot äänentoistolaitteet, jotta etenkin illan ja yön tanssilattialle saatiin mahdollisimman täyteläistä ääntä muhevilla bassoilla. Langattomien mikrofonien avulla saatiin kätevästi hoidettua niin kitara- ja lauluesitykset kuin puheet ja ilmoituksetkin.

Hääjuhlaan haluttiin myös videotykki sekä valkokangas, johon alkuillasta laitettiin pyörimään diashow hääparin kuvista. Loppuillasta katsottiin myös legendaariset polttarivideot, joiden äänet saatiin helposti kuuluviin isoista äänentoistolaitteista.

Jaa tämä sivu somessa: