Hotelli Lepolampi ja syyshäät

Hotelli Lepolampi sijaitsee Nuuksion kansallispuiston lähellä, luonnonkauniilla paikalla kirkasvetisen Kivilammen rannalla. Juhlapaikalle on helppo päästä bussilla, mutta myös autoilijoille löytyy myös runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Sivun alalaidassa olevalla videolla havainnollistetaan hieman Hotelli Lepolammen juhlatilan pohjarakennetta sekä havainnollistetaan miten tunnelma- ja discovalaistuksella saadaan tehtyä upeasta juhlatilasta entistä näyttävämpi!

Hotelli Lepolampi

Hotelli Lepolammen luonnonläheinen juhlatila tarjoaa puitteet viihtyisään iltaan jopa 130:lle juhlavieraalle. Juhlatila on kauttaaltaan yhdessä kerroksessa, joten tila sopii myös liikuntarajoitteisille ja tavaroiden tuominen on vaivatonta. Majoitustilaa löytyy runsaasti myös hieman kauempaa tulleille juhlavieraille. Juhlasalin suurista ikkunoista on luonnonkaunis näkymä lammelle ja salin kattoikkuinoista tulvii auringonvaloa koko päivän ajan. Juhlatilassa on mahdollista käyttää myös savu- tai usvakonetta.

Lisätietoja Hotelli Lepolammesta voi lukea osoitteesta www.lepolampi.fi.

Juhlatilan valaistus väriteeman mukaan

Juhlatilan koristeluun käytettiin tunnelmavalaistusta, joka korosti upeasti syyshäiden väriteemaa. Valojen väriä voidaan vaihtaa suoraan lennosta juuri tilanteeseen ja ohjelmanumeroon sopivaksi. Pelkästään jo tunnelmavaloilla saadaan luotua koko juhlasalista yksi iso tanssilattia. Varsinaisen tanssilattian auettua tunnelmavalot toimivat osana liikkuvia discovaloja, jotka yhdessä loivat näyttävän valoshown tanssilattialle.

Isot äänentoistolaitteet takasivat huikean menon illan disco-osuuteen ja langattomat mikrofonit auttoivat helpottamaan upeiden puheiden ja ohjelmanumeroiden pitämistä.

Jaa tämä sivu somessa: