Albergan Kartanon Holvikellari

Ulkotulet loimuavat rauhallisesti pimenevässä illassa ja ulkona on muutenkin yllättävän hiljaista. Ei kyllä uskoisi, että olemme aivan Sellon ostoskeskuksen kupeessa ja vieressäkin pyyhältää yksi Suomen vilkkaammin liikennöidyistä autoteistä, eli Kehä 1. Albergan Kartano tarjoaakin upeat puitteet kartanohäille keskelle vilkasta kaupunkia.

Sivun alalaidassa olevalla videolla havainnollistetaan hieman Albergan Kartanon Holvikellarin pohjarakennetta sekä näytetään miten tunnelmavalaistuksella saadaan tehtyä upeasta juhlatilasta täydellinen!

Albergan Kartano

Albergan Kartano on Espoon Leppävaarassa sijaitseva kartano. Se tunnetaan myös nimellä Sokerilinna, koska nykyinen päärakennus on rakennettu osin sokerilaatikoissa käytetystä puutavarasta. Kartanon omistaa nykyään Espoon kaupunki.

Kartanon alakerrasta löytyy upea tiiliseinäinen Holvikellari, jossa voidaan järjestää juhlia noin 60-70 henkilölle.

Lisätietoja Albergan Kartanosta voi lukea Visit Espoon nettisivuilta.

Tunnelmavaloa himmeään kellaritilaan

Juhlatilan tunnelmavalaistukseen käytettiin lattialle asetettavia LED-spottivaloja, jotka asiakkaan toivomuksesta laitettiin vaalean sinertäviksi. Holvikellarin upeisiin tiiliseiniin saatiin näin valaistuksen avulla luotua näyttäviä varjo-efektejä ja samalla tuotua tunnelmallista valaistusta pimeään juhlatilaan. Illan tanssilattian avauduttua, osa tunnelmavaloista laitettiin myös vaihtamaan väriä musiikin tahdissa, joten samalla saatiin myös luotua hillittyä ja tyylikästä discovalaistusta.

Holvikellarista löytyy myös himmennettävät katto- ja seinävalot, mutta kirkkaimmalla asetuksella juhlatilasta tulee liian valoisa ja himmennyksellä valoa ei taas olekaan riittävästi. Myös tämän takia ylimääräinen tunnelmavalaistus osoittautui erittäin hyväksi ratkaisuksi kyseiseen Holvikellariin.

Jaa tämä sivu somessa: