Agroksenmäen Holvikellari

Olipa kyseessä tyylikkäät häät, sivistynyt cocktail-tilaisuus tai railakkaat opiskelijabileet, on Agroksenmäen Holvikellari yksi parhaimpia juhlatiloja järjestää tapahtuma keskellä Helsinkiä.

Keskeisestä sijainnistaan huolimatta, on juhlapaikka hieman piilossa vanhan teollisuusalueen takana, joten juhlia pääsee viettämään yleensä täysin rauhassa juhlavieraiden kesken.

Sivun alalaidassa olevalla videolla havainnollistetaan hieman Agroksenmäen Holvikellarin pohjarakennetta sekä näytetään miten pelkällä tunnelmavalaistuksella saadaan tehtyä upeasta juhlatilasta entistä näyttävämpi!

Agroksenmäen Holvikellari

Helsingin Hermannissa sijaitseva Agroksenmäen Holvikellari on 150 vuotta vanha oluttehtaan varasto ja tynnyrintekijän verstas, joka on otettu tapahtumakäyttöön vuonna 2005.

Tila on lajissaan ainutlaatuinen, sillä sen viisi metriä korkea luonnongraniitista holvattu 300:n neliömetrin juhlasali on puoliksi maan alla. Lisäksi rakennuksessa on matalampaa aputilaa, tilat yhdistävä 100:n neliömetrin aula sekä esillepanokeittiö. Holvikellari luo tunnelmalliset puitteet erilaisille yritys-, teema-, hää- ja perhejuhlille, mutta soveltuu erinomaisesti myös näyttely-, kokous- ja minimessukäyttöön.

Juhlatilassa on mahdollista käyttää myös savu- tai usvakonetta ja syrjäisän sijaintinsa ansiosta, voi juhlatilassa soittaa musiikkia isommallakin äänenvoimakkuudella pitkälle aamuyöhön saakka.

Lisätietoja Agroksenmäen Holvikellarista voi lukea osoitteesta www.intercom.fi/juhlatila.

Graniittiseinät esille tunnelmavalaistuksella

Agroksenmäen Holvikellarista voi vuokrata käyttöön muutamia seinillä ja katossa olevia spottivaloja. Suurin osa seinävaloista on toisaalta kuumenevia halogeenilamppuja, joiden päälle voidaan laittaa vain erivärisiä värikalvoja. Siksi aina suosittelenkin vuokraamaan LED-tunnelmavalaistuksen, jonka lamput pysyvät viileinä, eivätkä näin ollen ole vaaraksi nuoremmille juhlijoille.

Holvikellarin upeita graniittiseiniä valaistiin siis yhtenäisellä tunnelmavalaistuksella. Koska valot saadaan yhdistettyä toisiinsa erillisen valo-ohjaimen avulla, voidaan valojen värisävyjä vaihtaa suoraan lennosta juuri tilanteeseen ja ohjelmanumeroon sopivaksi. Videolla näkyvissä hääjuhlissa ei juhlatilan omia valoja käytetty salissa lainkaan, sillä tehokkaat LED-tunnelmavalot heijastavat valon epäsuorasti katon kautta juhlatilaan. Tällöin kirkkaita ja ehkä hieman tylsiä kattovaloja ei välttämättä tarvitse pitää lainkaan päällä.

Suuri ja avara juhlatila vaatii tehokasta äänentoistoa

Agroksenmäen Holvikellariin on syytä ottaa isot äänentoistolaitteet tanssilattialle sekä vielä lisä-kaiuttimet salin molempiin päätyihin. Näin äänet saadaan kuulumaan tasaisemmin koko juhlatilassa eikä liika kaikuminen enää häiritse korvia.

Juhlatilan aulaa ja eteistä voidaan käyttää aputilana tai jopa vihkipaikkana, kuten alla olevalla videolla. Vihki- ja taustamusiikkien soittoon riittää aulaan pienet äänentoistolaitteet ja matalassa tilassa ei mikrofonejakaan liiemmin tarvita. Aulaan rakennettua vihkipaikkaa koristeltiin kynttilöillä sekä tuotiin lisävaloa muutamalla lattialle asennettavalla valkoisella tunnelmavalolla.

Jaa tämä sivu somessa: